Het transport van al onze stacaravans laten wij vakkundig uitvoeren door een erkent transportbedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van stacaravans en chalets. Dit transportbedrijf beschikt over alle benodigde materialen om de stacaravan op zijn nieuwe bestemming te krijgen. Al onze verkoopprijzen van de stacaravans zijn inclusief transport tot aan het parkeerterrein van de door u gekozen camping.

Bent u op zoek naar transport voor uw eigen caravan? Dan verwijzen wij u door naar de website van Schoones transport en Klomp transport.

Transport stacaravans en extra diensten

Wolfs Caravans kan ook het plaatsen, stellen en het aansluiten van de stacaravans verzorgen. Hiervoor vragen wij € 750,– bovenop de verkoopprijs van de stacaravans  (Deze prijs is gebaseerd op maximaal 2 uur werk met een trekker).

Op het park, camping of andere bestemmingen wordt de caravan afgeleverd zover als de vrachtwagen kan komen. De chauffeur zal hierin ter plekke beslissen.

Wilt u de caravan op de plaats/kavel laten zetten, waterpas zetten en laten stellen dan vragen wij hier een bedrag van € 250,- inclusief materialen en +/- 2 uur werk. Wanneer de plaats lastig te bereiken is, rekenen wij € 100,- extra per uur.

Ook is het mogelijk om de caravan vakkundig aan te laten sluiten op water, elektra en riool hiervoor berekenen wij een prijs van € 500,- inclusief materialen.

Aansluiten op gas voeren wij niet uit. Er zit wel slang & regelaar aan de caravan.

Let op: het is belangrijk dat de aansluitingen zich binnen 1 meter van de caravan bevinden.