Financiering

Overweegt u een investering te doen in een mooi chalet die nu precies bij uw wensen past? Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om in de toekomst uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ruimer of moderner chalet.

U kunt de volledige investering in uw chalet, inclusief inrichting, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,00.

Natuurlijk mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is geen verplichting.

Vervolgens wordt samen met u doorgenomen wat uw verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt voor u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat maandelijks aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in een chalet van u is overgenomen.

Financiering via Finanplaza BV
Finanplaza BV is een intermediaire organisatie die zich heeft gespecialiseerd in kredietverstrekking voor recreatieve doeleinden.U treft ons onder andere aan in:

Informatie over de dienstverlening van Finanplaza BV
Op grond van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) zijn is Finanplaza u verplicht voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken, zodat u weet wie wij zijn en hoe wij werken. Deze informatie wordt u aangeboden in de vorm van een dienstenwijzer. Deze kunt u hier downloaden:

Dienstenwijzer

Privacy statement

Bereken hier de mogelijkheden