houten-chalets-kopen

HOUTEN CHALETS KOPEN

Wanneer het op vakantieverblijven aankomt, is er iets bijzonders aan houten chalets. Houten chalets bieden niet alleen een warme en uitnodigende sfeer, maar ze stralen ook duurzaamheid uit. Bij Wolfs Caravans, gevestigd in Zelhem, hebben we een uitgebreide selectie van houten chalets die perfect zijn voor wie op zoek is naar een comfortabel toevluchtsoord in de natuur of elders. Of u nu overweegt om houten chalets te kopen, nieuw of tweedehands, bij ons bent u aan het juiste adres.

BEKIJK HIERONDER EEN GREEP UIT ONS chalet ASSORTIMENT

Exact Chalet middenwoonkamer

Zeer mooie Chalet met kunststof buitenbekleding, dubbele beglazing, centrale verwarming, pannen dak en 2 slaapkamers

 

Home Line Cottage

Home Line Cottage

Zeer nette goed onderhouden Chalet met 2 slaapkamers, pannen dak, dubbele beglazing en kunststof buitenbekleding

ABI Milano

Zeer mooie luxe uitgevoerde ruime ABI Milano, met 3 slaapkamers, luxe keuken met o.a. vaatwasser , winterisolering dus ook zeer geschikt voor tijdelijke bewoning of mantelzorg

Atlas Lakeland

Leuke goed onderhouden Atlas Lakeland met 2 slaapkamers en pannen dak. In originele staat.

Atlas Moonstone

Atlas Moonstone

Deze zeer nette Atlas Moonstone is uitgevoerd met pannendak, dubbel glas, centrale verwarming en 3 slaapkamers.

Carnaby Souvereign

Deze zeer nette Carnaby Souvereign is uitgevoerd met pannendak, kunststof bekleding, dubbel glas, centrale verwarming en twee slaapkamers.

Waarom zou u kiezen voor een houten chalet? 

Houten chalets zijn met name geliefd bij natuurliefhebbers, wintersporters en avonturiers. Wolfs Caravans kan u voorzien van luxe houten chalets van verschillende topmerken. De warme en gezellige ambiance die u met hout creëert, ademt rust uit. Doordat houten chalets een goede isolatiewaarde hebben, bieden ze de mogelijkheid om deze zowel in de winter als in de zomer comfortabel te bewonen. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een kachel.

Onze selectie aan houten chalets

Onze selectie aan houten chalets is divers, omdat we begrijpen dat elke reiziger zijn eigen smaak en behoeften heeft. Of u nu overweegt om houten chalets te kopen, praktisch nieuw of tweedehands, we hebben het allemaal.

Tweedehands houten chalets

Een tweedehands houten chalet is een verstandige keuze. Het deskundige team van Wolfs Caravans inspecteert en renoveert alle chalets, waardoor budgetbewuste bezoekers en reizigers hier zeker kunnen slagen. Kiezen voor tweedehands is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook vriendelijk voor uw portemonnee. Het is dus een slimme keuze.

Waarom Wolfs Caravans?

Wolfs Caravans heeft een goede reputatie in zowel Nederland als Duitsland als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige chalets en stacaravans. We leveren veel topmerken, waaronder gerenommeerde merken zoals Willerby, Carnarby, ABI, Atlas en nog veel meer. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte houten chalet en geeft eerlijk advies dat past bij ieders budget.

Als u overweegt om houten chalets te kopen in Nederland, kijk dan zeker ook eens bij Wolfs Caravans. We zijn er om u te helpen bij het creëren van onvergetelijke vakantieherinneringen in de warme en natuurlijke ambiance van een houten chalet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw volgende vakantieverblijf.

Bekijk hier het hele assortiment van zowel nieuwe als occassion caravans