houten-chalets-kopen

HOUTEN CHALETS KOPEN

Wanneer het op vakantieverblijven aankomt, is er iets bijzonders aan houten chalets. Houten chalets bieden niet alleen een warme en uitnodigende sfeer, maar ze stralen ook duurzaamheid uit. Bij Wolfs Caravans, gevestigd in Zelhem, hebben we een uitgebreide selectie van houten chalets die perfect zijn voor wie op zoek is naar een comfortabel toevluchtsoord in de natuur of elders. Of u nu overweegt om houten chalets te kopen, nieuw of tweedehands, bij ons bent u aan het juiste adres.

BEKIJK HIERONDER EEN GREEP UIT ONS chalet ASSORTIMENT

Carnaby Banbury

Carnaby Banbury met dubbele beglazing, pannen dak en 2 slaapkamers

Victory Sandford 2012

Victory Sandford 2012

Een onmiddellijke wow-factor gecombineerd met een langdurige aantrekkingskracht zijn de belangrijkste kenmerken van deze Victory Sandford uit 2012, met dubbele beglazing centrale verwarming , pannen dak en 2 slaapkamers

Willerby ECO Salsa 2015

Willerby ECO Salsa 2015

Geweldige Willerby SALSA met 2 slaapkamers, inpandige berging, dubbele beglazing en pannen dak

Willerby Magnum 2010

Willerby Magnum 2010

Leuke compacte Willerby Magnum met een zeer verrasende ruime indeling, 2 slaapkamers, pannendak, bijzonder geschikt voor op de wat kleinere jaarplaatsen.

Atlas Moonstone 2014

Atlas Moonstone 2014

Deze zeer nette Atlas Moonstone is uitgevoerd met pannendak, dubbel glas, centrale verwarming en 3 slaapkamers.

ABI Milano 2015

ABI Milano 2015

De ABI Milano 2015 is een prachtig vakantiehuis, Met kunststof Bekleding, CV, dubbele beglazing, pannen dak en boordevol moderne apparatuur en hoogwaardige armaturen en accessoires die in de meeste chalets vaak niet standaard zijn. 

Waarom zou u kiezen voor een houten chalet? 

Houten chalets zijn met name geliefd bij natuurliefhebbers, wintersporters en avonturiers. Wolfs Caravans kan u voorzien van luxe houten chalets van verschillende topmerken. De warme en gezellige ambiance die u met hout creëert, ademt rust uit. Doordat houten chalets een goede isolatiewaarde hebben, bieden ze de mogelijkheid om deze zowel in de winter als in de zomer comfortabel te bewonen. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden van een kachel.

Onze selectie aan houten chalets

Onze selectie aan houten chalets is divers, omdat we begrijpen dat elke reiziger zijn eigen smaak en behoeften heeft. Of u nu overweegt om houten chalets te kopen, praktisch nieuw of tweedehands, we hebben het allemaal.

Tweedehands houten chalets

Een tweedehands houten chalet is een verstandige keuze. Het deskundige team van Wolfs Caravans inspecteert en renoveert alle chalets, waardoor budgetbewuste bezoekers en reizigers hier zeker kunnen slagen. Kiezen voor tweedehands is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook vriendelijk voor uw portemonnee. Het is dus een slimme keuze.

Waarom Wolfs Caravans?

Wolfs Caravans heeft een goede reputatie in zowel Nederland als Duitsland als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige chalets en stacaravans. We leveren veel topmerken, waaronder gerenommeerde merken zoals Willerby, Carnarby, ABI, Atlas en nog veel meer. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte houten chalet en geeft eerlijk advies dat past bij ieders budget.

Als u overweegt om houten chalets te kopen in Nederland, kijk dan zeker ook eens bij Wolfs Caravans. We zijn er om u te helpen bij het creëren van onvergetelijke vakantieherinneringen in de warme en natuurlijke ambiance van een houten chalet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw volgende vakantieverblijf.

Bekijk hier het hele assortiment van zowel nieuwe als occassion caravans