luxe-stacaravans

LUXE STACARAVANS

Als u op zoek bent naar een luxe stacaravan, zit u Wolfs Caravans goed. Het onderscheid tussen een luxe stacaravan en een deluxe chalet is steeds vager geworden. Onze stacaravans zijn standaard voorzien van de meest luxe voorzieningen, waardoor ze aanvoelen als een tweede thuis. Wolfs Caravans biedt het grootste assortiment chalets en stacaravans in Europa. Wij kunnen u voorzien van luxe stacaravans van verschillende topmerken, waaronder gerenommeerde merken zoals Willerby, Canarby, ABI, Atlas en nog veel meer. De stacaravans van Wolfs Caravans zijn vakantieaccommodaties waarmee u zorgeloos kunt genieten van uw vrije tijd.

BEKIJK HIERONDER EEN GREEP UIT ONS LUXE STA CARAVAN ASSORTIMENT

Exact Chalet middenwoonkamer

Zeer mooie Chalet met kunststof buitenbekleding, dubbele beglazing, centrale verwarming, pannen dak en 2 slaapkamers

 

Home Line Cottage

Home Line Cottage

Zeer nette goed onderhouden Chalet met 2 slaapkamers, pannen dak, dubbele beglazing en kunststof buitenbekleding

ABI Milano

Zeer mooie luxe uitgevoerde ruime ABI Milano, met 3 slaapkamers, luxe keuken met o.a. vaatwasser , winterisolering dus ook zeer geschikt voor tijdelijke bewoning of mantelzorg

Atlas Lakeland

Leuke goed onderhouden Atlas Lakeland met 2 slaapkamers en pannen dak. In originele staat.

Atlas Moonstone

Atlas Moonstone

Deze zeer nette Atlas Moonstone is uitgevoerd met pannendak, dubbel glas, centrale verwarming en 3 slaapkamers.

Carnaby Souvereign

Deze zeer nette Carnaby Souvereign is uitgevoerd met pannendak, kunststof bekleding, dubbel glas, centrale verwarming en twee slaapkamers.Het kopen van een luxe stacaravan

Bent u op zoek naar een stacaravan die hetzelfde luxe niveau biedt als uw huis? Hier vindt u waarschijnlijk uw nieuwe luxe stacaravan! Ons aanbod wordt dagelijks bijgewerkt, zodat u altijd kunt kiezen tussen een gloednieuwe stacaravan of een tweedehands stacaravan die bij uw voorkeuren past. We houden continu de nieuwste ontwikkelingen in de markt in de gaten. Stacaravans worden elk jaar luxueuzer en rijker aan voorzieningen, en wij stellen consequent de meest luxe stacaravans samen tegen de meest gunstige prijzen.

Luxe Stacaravans

Ervaar de luxe van stacaravans

Sluit u aan bij de familie Braam en geniet van de luxe van chalet van Wolfs Caravans:

"Prima ervaring met Fa Wolfs.

Goed geholpen met het vinden van een kavels voor de gekochte caravan. Het plaatsen ging perfect, paar kleine dingen die vervangen moesten worden is allemaal top uitgevoerd. Zeker aan te raden hier een caravan te kopen !"

- Familie Braam

Luxe Stacaravans te Koop

Wolfs Caravans heeft jarenlange ervaring in de markt en uitstekende relaties met onze leveranciers. Wanneer u een luxe stacaravan bij Wolfs Caravans koopt, wordt kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid gegarandeerd. We verbeteren en passen voortdurend onze keuze van materialen en kleurenschema's aan. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe luxe stacaravan of een mooie occasion, Wolfs Caravans kan aan al uw wensen voldoen. Standaard beschikken onze luxe stacaravanmodellen over dubbel glas, kunststof kozijnen, centrale verwarming en een luxe keuken met bijvoorbeeld een afwasmachine of heteluchtoven. De details en kleuren keren in alle kamers terug. U kunt uw luxe stacaravans ook uitbreiden met verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een airconditioning. Dit is slechts een greep uit de vele voorzieningen die de verschillende modellen van onze stacaravans u kunnen bieden. 

Luxe Stacaravan Kopen

Dankzij het gebruik van topkwaliteit materialen, degelijke constructies en een breed scala aan opties wordt het onderscheid tussen een luxe stacaravan en een chalet steeds kleiner. Om van het buitenleven te genieten, hoeft u tegenwoordig geen concessies te doen aan comfort. Een vakantiestacaravan van Wolfs Caravans is eenvoudigweg uw tweede huis, maar dan op uw favoriete vakantiebestemming. Wij informeren u graag over alle voordelen van elk merk, de indelingsmogelijkheden en de opties van elk model. Laat u verrassen door wat een luxe stacaravan van Wolfs Caravans voor u te bieden heeft en neem contact met ons op voor meer informatie, bekijk ons aanbod online of bezoek een van onze vestigingen. Als u nog niet zeker weet wat u zoekt, kunt u ook naar onze locatie in Zelhem komen, met meer dan 15.000 m2 aan showroomruimte waar u inspiratie kunt opdoen. We bieden u ook de mogelijkheid om een luxe gebruikte stacaravan aan te schaffen.

Bekijk hier het hele assortiment van zowel nieuwe als occassion sta caravans