Overzicht

ABI Oakley 2014

Kenmerken

 • Categorie
  Stacaravan
 • Specificaties
  Dubbel glas
 • Slaapkamers
  2
 • Merk
  ABI
 • Centrale verwarming
  Ja
 • Type dak
  Pannendak
 • Afmetingen
  9-10 m. lang x 3.10 m. breed

Omschrijving

Prachtige ABI Oakley met dubbele beglazing, pannen dak, 2 slaapkamers en centrale verwarming

Bouwjaar 2014
Afmetingen: 10.10 x 3.10 mtr

Deze charmante ABI Oakley met 2 slaapkamers is ontworpen om buiten naar binnen te halen. Dankzij de prachtig grote ramen met dubbele beglazing kunt u de wereld voorbij zien gaan vanuit het comfort van uw eigen, uitnodigende en ruime L-vormige bank.

Het zachte en aardse interieur van de Oakley biedt het perfecte toevluchtsoord op zomerdagen, terwijl de open haard een gezellige toevoeging is voor de koelere avonden binnen.

De keuken is efficient en licht met een mooie houten afwerking en beschikt over alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden, inclusief een overvloed aan kastruimte, een koelkast en een volledige oven. Naast de keuken staat een stijlvolle, vrijstaande eettafel met een ruime hoekbank, klaar voor die onbetaalbare maaltijden samen.

Het luchtige en lichte thema loopt door tot in de ruime familiebadkamer, met hoogwaardige voorzieningen zoals een krachtige thermostatische douche, een toilet en een wastafel met spiegel.

Het slaapgedeelte bestaat uit twee slaapkamers: een rustige kleine slaapkamer en een prachtige hoofdslaapkamer met een ruim bed en voldoende kastruimte. Beide slaapkamers zijn zorgvuldig ontworpen voor optimale opbergruimte en comfort.

Een voordelig vakantiehuis dat perfect is voor het hele gezin, de ABI Oakley doet zeker geen concessies aan stijl of comfort.


Meer weten over deze ABI Oakley 2014

Neem contact op
0575 - 820991
info@wolfscaravans.nl

Plan een afspraak