Overzicht

Dubbel Chalet / Mantelzorgwoning

€ 69500,-

Kenmerken

 • Categorie
  Chalet
 • Specificaties
  Dubbel glas
 • Slaapkamers
  3
 • Centrale verwarming
  Ja
 • Type dak
  Pannendak
 • Afmetingen
  caravans breder dan 3.70 m.

Omschrijving

Zeer ruim dubbel Chalet in zeer goede staat met 3 slaapkamers, grote badkamer, dubbele beglazing, centrale verwarming, airco en inpandige berging.

Afmetingen : 11.40 x 7.30 meter (zonder overstek)
Prijs: € 69.500

Indeling:

Zeer ruime woonkamer met erker welke plaats biedt aan een grote zithoek. Naast de woonkamer bevind zich de eetkamer en de keuken. De keuken is zeer compleet en ruim uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

In de chalet bevinden zich 3 ruime slaapkamers met ruim voldoende kastruimte. 
In alle slaapkamers is voldoende ruimte voor 2 1persoons of 1 2 persoonsbed. De grootste slaapkamer heeft tevens een grote schuifdeur kledingkast

De luxe uitgevoerde badkamer heeft een mooi groot badmeubel een ruim ligbad en een douchecabine. Het geheel is zeer netjes en in zeer goede staat.

Het toilet met wastafel en spiegel bevindt zich in een aparte ruimte.

Indien u geinteresseerd bent in dit prachtige chalet welke ook uitstekend geschikt is als mantelzorgwoning , neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen de chalet op de door u gewenste plaats leveren , plaatsen en aansluiten indien gewenst.

Deze prachtige chalet wordt verkocht voor € 69.500, deze prijs is inclusief transport en plaatsen/stellen binnen Nederland  m.u.v. de Waddeneilanden

Meer weten over deze Dubbel Chalet / Mantelzorgwoning

Neem contact op
0575 - 820991
info@wolfscaravans.nl

Plan een afspraak