Overzicht

Victory Vermont Canexel Chalet 2012

Kenmerken

 • Categorie
  Chalet
 • Specificaties
  Dubbel glas
 • Slaapkamers
  2
 • Merk
  Victory
 • Centrale verwarming
  Ja
 • Type dak
  Pannendak
 • Afmetingen
  11-12 m. lang x 3.70 m. breed

Omschrijving

Zeer mooie wintervaste Canexel Chalet met centrale verwarming, dubbele beglazing, pannen dak en 2 slaapkamers

Afmeting :  11.50 x 3.70 mtr
Bouwjaar :  2012


Indeling:

WOONKAMER:

De woonkamer, gelegen aan de voorkant van de Chalet, heeft een  L-vormige bank in huiselijke stijl, die kan worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed. 
Door de ramen aan de voor- en zijgevel komt er veel licht binnen in het woongedeelte en achter de eettafel bevindt zich een driekwart hoog raam.
Het middelpunt van deze ruimte is de zwarte en roestvrijstalen gashaard met daarboven een grote rechthoekige spiegel. 

KEUKEN

Wanneer u de chalet binnekomt, ziet u rechtdoor een U-vormige keuken met een onderhoudsvriendelijke vloer. Rechts staat een vierpitsfornuis met oven en aparte grill, aan de achterzijde een kleine achterwand tegen de muur, standaard voorzien van een afzuigkap.

De werkbladen in granietstijl met opstaande rand steken mooi af tegen de lichte  kasten. Er zijn vier kasten op ooghoogte, vijf onderkasten en één lade.

De enkele gootsteen en het afdruiprek bevinden zich onder het raam – en het is bovendien een raam van behoorlijk formaat, met ook een horizontaal rolgordijn. Er is één dubbel stopcontact en één enkel stopcontact boven het werkblad.

MASTER BEDROOM:

Aan het einde van de gang, bevindt zich de hoofdslaapkamer, met een tweepersoonsbed, planken aan elke kant, aan de muur gemonteerde hoekkasten en twee bedlampjes die onafhankelijk van elkaar kunnen worden geschakeld. Er staat een kaptafel vlak onder het raam. Links van de kaptafel staat een halfhoge kledingkast met daaronder een ruime kast. Tevens is er een wastafel en toilet welke nauwsluitend zijn ingebouwd en ondanks de afmetingen van de slaapkamer gaat de deur bijna 180° open

TWEEDE SLAAPKAMER:

De tweede slaapkamer heeft twee aparte bedden . Net als in de masterbedroom zijn er aan de muur gemonteerde hoekkasten boven de bedden. 

BADKAMER:

De doucheruimte is voorzien van Vinyl. De gegoten douchecabine bestaat uit één stuk heeft een schuifdeur en voldoende ruimte voor de belangrijkste spullen, en er is een kast onder de halfverzonken wastafel. Er is een spiegel boven de wastafel gemonteerd.

Meer weten over deze Victory Vermont Canexel Chalet 2012

Neem contact op
0575 - 820991
info@wolfscaravans.nl

Plan een afspraak