Overzicht

Willerby Lyndhurst

Kenmerken

 • Categorie
  Stacaravan
 • Specificaties
  Dubbel glas
 • Slaapkamers
  2
 • Merk
  Willerby
 • Centrale verwarming
  Ja
 • Type dak
  Puntdak
 • Afmetingen
  11-12 m. lang x 3.70 m. breed

Omschrijving

Met een afmeting van 11.80 x 3.70 mtr is deze Willerby Lyndhurst perfect voor iedereen die op zoek is naar een ruime comfortabele accommodatie.

Afmetingen: 11.80 x 3.70 mtr

Deze prachtige willerby heeft veel goed doordachte voorzieningen en opbergruimte, evenals volledige dubbele beglazing en centrale verwarming op gas, waardoor het een geweldige accommodatie is die het hele jaar door kan worden gebruikt.

De hoofdtoegangsdeur bevindt zich halverwege de lengte van de caravan en leidt naar de hal die gemakkelijk toegang biedt tot:

De U-vormige keuken die open is naar de woonkamer, biedt een groot aantal aan de muur gemonteerde kasten en onderkasten aan beide zijden en een gasfornuis in seriestijl. Een slim werkblad is voorzien van een spoelunit. Deze bevindt zich tegenover het eetgedeelte waar ruimte is voor uw eigen eettafel en stoelen.

Er is een schuifdeur aan de zijkant, waardoor u buiten naar binnen kunt halen.

De woonkamer is enorm groot en biedt ruimte voor uw eigen meubels. Deze kamer is goed ingedeeld en ingericht met kasten met beukenhouteffect die voldoende opberg- en tentoonstellingsruimte bieden.

De open haard is een geweldige feature met zijn sfeer effect.

De hal en het uiteinde van de keuken bieden gemakkelijke toegang tot de Badkamer met volledig afgesloten dubbele douchecabine met douche en deurscherm. Er is een wastafel op voetstuk met spiegel en een plank erboven, evenals een toilet. De kamer biedt ook een handige opbergruimte, met een kastje onder de gootsteen, ideaal voor toiletartikelen en handdoeken. 

De tweepersoonsslaapkamer heeft een groot tweepersoonsbed en nachtkastjes, dubbele geïntegreerde kasten aan het einde van de slaapkamer voor voldoende opbergruimte. Deze slaapkamer beschikt zelfs over een eigen toiletruimte.

De kleine slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden van 1,80 meter met een vrijstaand nachtkastje. Tevens is er een enkele geïntegreerde kledingkast aan het einde met centrale verwarming.

Meer weten over deze Willerby Lyndhurst

Neem contact op
0575 - 820991
info@wolfscaravans.nl

Plan een afspraak