Transport

Transport

Het transport van onze stacaravans wordt door ons eigen team vakkundig uitgevoerd. Ons team is gespecialiseerd in het vervoeren van stacaravans en chalets.
Wolfs Caravans beschikt over een eigen vrachtwagen met alle benodigde materialen om de stacaravan/chalet op zijn nieuwe bestemming te krijgen.
Al onze verkoopprijzen van stacaravans/chalets zijn inclusief transport tot aan het parkeerterrein van de door u gekozen camping in Nederland.

Bent u op zoek naar transport voor uw eigen caravan? Dan verwijzen wij u door naar de website van Schoones transport.

Extra service

Wolfs Caravans kan ook het plaatsen, stellen van de stacaravans verzorgen.

Op het park, camping of andere bestemmingen wordt de caravan afgeleverd zover als de vrachtwagen kan komen. De chauffeur zal hierin ter plekke beslissen.

Plaatsen & stellen

Wilt u de caravan op de plaats/kavel laten zetten, waterpas zetten en laten stellen dan vragen wij hier een bedrag van € 1.000,- inclusief materialen en +/- 2 uur werk.
Wanneer de plaats lastig te bereiken is, rekenen wij € 100,- extra per uur.

aansluiten

Ook het aansluiten van de stacaravan/chalet behoort bij ons tot de mogelijkheden. Hierbij wordt de stacaravan/chalet aangesloten op riool, elektra en water. Gas sluiten wij helaas niet aan! De kosten voor het aansluiten bedragen € 850,- inclusief materialen en man-uren. Let op: het is belangrijk dat de aansluitingen zich binnen 1 meter van de caravan bevinden.